sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Jungle Walk!

Tämä päivä sujuyi varsin hikisissä merkeissä. Guesthousen pitäjän kommentti "No, it's just an easy walk, not strenuous", ei ihan pitänyt paikkaansa, vaan sen sijaan minä ja neljä muuta trekkailijaa kiipeiltiin oppaamme johdolla ylös alas sademetsän peittämiä vuorenharjanteita ja kukkuloita. Ei ollut onneksi mikään +35C, mutta kosteusprosentti oli kuin turkkilaisessa höyrysaunassa, joten tuntui kuin olisi hengittänyt vettä. Maisemat oli luonnollisesti aivan mielettömiä. Hauskinta oli huomata, että sademetsä on täynnä ihan hulluja ääniä. Vaikea edes kuvailla. Yksi hyttysen tapainen piti ääntä, joka muistutti jotain käynnistyvää konetta. Sitä olisi hyvin voinut käyttää jossain scifi-pätkässä alienien ääninä, sen verran surrealistinen meteli siitä lähti. Metsä oli myös täynnä mitä omituisemmin tavoin laulelevia lintuja sekä mitä ällöttävimpiä ja söpöimpiä hyönteisiä, joista noin 10cm x 10cm hämähäkki lienee puistattavin ilmestys. Kaiken kaikkiaan erittäin hikinen mutta antoisa päivä, josta parisen kuvaa alla.

Welcome to the jungle.

Tuonne pääsi uimaan, jos tahtoi.

Metsäosuuksien välisäs oli niittyjä ja auringonpaistetta.Maassa kipitti eteenpäin yli 10-senttinen torakka. Hyi stana! :S

Huomisesta eli maanantaista eteenpäin olen kaksi viikkoa elefantteja hoitamassa, joten en tänne ihan joka päivä tai edes joka toinen päivä välttämättä kirjoittele. Pistän kuitenkin jotain tarinaa ja kuvaa fanttimaasta heti, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti