sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Batmanin kanssa töissä ja muita viimeisen päivän tarinoita

Hammasempatia.
Bangkokissa ollaan taas, tällä erää viimeistä kertaa, sillä kohta koittaa kotimatka. Parin edellisen päivän saldo tiivistettynä: 7h istumista minivanissa Ko Changilta Bangkokiin, tällä kertaa varsin tyyni ja chilli lauttamatka (kiitos Ahti), bahtien kuluttamista MBK Centerissa ja Khao San Roadin turistiputiikeissa, altaalla oleilua (uin melkein kilometrin, uujea!) sekä (yllätys yllätys) syömistä. Eli tänne on kuulunut tyypillistä viimeisen päivän ajantappomeininkiä. Tänään käytiin myös uudemman kerran Royal Palacessa. Ajantappoa, ajantappoa. Ajantappoon soveltuu hyvin myös jokin leffa, eli käytiin eilen katsastamassa uusin Batman. Tai siis minä katsastin lähinnä leffan alun ja lopun. Puolivälissä MBK Centerin vip-leffateatterin (tällaisiakin on täällä) sohvatuoli koitui kohtaloksi ja yhtäkkiä olin töissä ja Batman oli meikäläisen kollega. Hyvä leffa oli, varsinkin pätkäunien lisäämillä sivujuonteilla.

Ja nyt on myöhäinen sunnuntai-ilta ja herätys on viiden tunnin päästä. Kone lähtee kohti (toivottavasti) helteistä Helsinkiä klo 8:55 huomenaamulla. Kotimatkan myötä tämä blogi siirtyy horrostilaan odottamaan tulevia isompia reissuja - sillä niinhän se menee, että reissunälkää ei tyydytetä reissaamalla... vaan lähinnä kasvatetaan.

Tahdon kiittää teitä kaikkia tämän kesän lukijoitani! Vaikka tämä blogi toimittaa itselleni myös reissupäiväkirjan virkaa, on tätä silti ollut hauskempi kirjoittaa, kun on tiennyt, että ruudun takana joku saattaa tekstiä jopa lukea. Eli kiitos ja lukemisiin taas tulevaisuudessa! :)


Khob khun kha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti